סדנת אפייה צרפתית 22 פברואר - יום ראשון - 18:00 קונדיטורית מיכל בדיחי
סדנה על טהרת הבולונז'רי והפטיסרי הצרפתיים, וכוללת מאפים מתוקים וגם כאלו שאינם. נלמד על שיטות עבודה עם בצק פריך ובצק שמרים, ונכין לחם אגוזים כפרי, בריוש חמאה, קיש גבינות וירקות שורש, קרם ברולה וטארט שקדים ואגסים.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- לחם אגוזים ועשבי תיבול בסגנון כפרי
- בריוש חמאה
- קיש גבינות וירקות שורש
- קרם ברולה
- טארט שקדים ופירות יער
- הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רגישות לגלוטן:
רק קינוח הקרם ברולה מתאים לרגישים לגלוטן.
ולכן הסדנה אינה ממולצת

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון.

התאמות לצמחוניים:
המנות מתאימות לצמחוניים.

התאמות לטבעונים:
כל המנות מכילות מוצרי חלב.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה
- 13 אוקטובר - יום שני - 09:45
- 31 אוקטובר - יום שישי - 09:30
- 7 נובמבר - יום שישי - 09:30
- 12 נובמבר - יום רביעי - 18:00
- 19 דצמבר - יום שישי - 09:30
- 28 דצמבר - יום ראשון - 18:00
- 5 ינואר - יום שני - 18:00
- 16 ינואר - יום שישי - 09:30
- 19 ינואר - יום שני - 18:00
- 6 פברואר - יום שישי - 09:30
- 22 פברואר - יום ראשון - 18:00